bloglovin

Band of Brothers

Serien är så sjukt bra! Tittar om den :D så länge sen man såg den , blir att följa upp med The Pacific sen när man är klar:D Annars har det vart en lugn dag , jobbat bara sen tagit det lugnt vid datorn. Hunnit fota lite som ni sett. :) vad tyckte ni ?

Nu blir det kolla klart sen kyrpa till sängs :D för imorgon väntar soft dag i skolan och sedan hem och städa för bror kommer hem. Sen tänkte jag sätta på mitt 50mm objektiv och fota lite:D

Godnatt! :D

Inte som jag ville

Testade sätta upp Studion idag! Var så sjukt länge sen och har haft massor av idéer nu. Så testade dett , bara en blixt från ena hållet och svart reflexskärm från andra. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men satte ihop det på 5 minuter och en stressig redigering eftersom jag ska iväg och jobba nu! Får testa mer sen när jag kommer hem , men måste ju visa er för skojs skull :D


Jag vill sova

Precis , det vill jag verkligen. Känner mig rätt död. Men vad gör man inte för skolan, upp och läsa lite engelska innan förhöret. Sen blir det bara jobb idag :D Så jag ska väl inte klaga egentligen!

Igår satt man uppe och prata i tele, så trevligt så :)

Nej nu ska jag ta en fin frulle och sen duscha :D

Natthumor!

Igår kväll ville jag inte sova , och det orkar jag inte nu med heller :P Så jag satt och skrev lite kuliga meningar! Har ni några som passar som kommenter så får vi se om ni hamnar på listan!

En pingvin svalde min telefon så nu kan jag inte smsa med dig !

En Elefant står i kulskåpet så jag kan inte ta min nattmacka!

En pungråtta har tagit min tandborste så hur ska jag nu kunna borsta tänderna?

Det ligger ett träsktroll under min säng så jag våger inte gå och lägga mig!

En tomte står utanför och knackar på fönstret men jag vågar inte öppna!


Nya:
En flodhäst står i duschen , så nu kommer jag inte få plats!

En Tiger står utanför min dörr och vaktar så att det inte kommer in några MONSTER!

Nu blir det att sova lite snart iallafall ... blir att smsa lite och ha det allmänt gött!


Fail!

Här är några random bilder från igår , vet inte hur jag tänkte!



Kreativ

Igår hade vi fotografisk bild och vi skulle ju vara så kreativa. Tänkte sätte mig ner och kolla på bilderna nu så lägger upp några konstiga bilder som inte alls är genomtänkta! Men måste säga att idag har jag hämtat ut studentkläderna :P Bättre sent än aldrig , de kunde vart lite större så , men kommer nog inte använda dom så mycket!

Skön dag i skolan , med innebandy på idrotten. Sen så äntligen började man första fysiken .. känns som jag kommer plugga lite på påsklovet ! Men annars blir det kryssning och Stockholm och Västerås och bränna pengar! På kläder mest! Grymt nice !!!

Nu blir det att springa till posten och hämta ut mina nya lampor till blixtarna , kolla om jag kan hämta allt idag och ska fota lite studio :D!

Ha en fortsatt trevlig Tisdag!



Min Student 2010 tröjja! Helt okej tycker jag allt :D Mest mjukisarna jag kommer använda

Härligt att vara kille!

Det är great! Vakna för fem minuter sen , gick upp åt frulle och nu blir det borsta gaddarna och åka till skolan. inget smink och sånt skit :D Och det är bra att ha gympa på morgonen för då slipper man duscha när man vaknar!

Känner att det här kan bli en lugn dag med mycket plugg.

Nu blir det sängen!

Efter bara några timmars sömn i helgen knappt två siffrigt med tre långa dagar jobb så är kroppen rätt slut. Så nu blir det sängen och invänta morgondagen. Då blir det plugga satan och tänka.
Nu tänker jag lägga mig och hoppas på att pingvinen hostar upp min telefon så jag kan få något gulligt godnatt sms att sova till! Blir så mycket lättare då eftersom det är tomt och kallt i sängen!

En busig David som alltid är glad! Inte kan jag ro för det !


Nu är jag tillbaka!

Sant , har jobabt stenhårt hela helgen och därför har jag inte hunnit seta vid datorn :)! Har vart riktigt kul att jobba! Men så sjukt jävla slut i kroppen , så på det sättet är det bra att vara tillbaka i skolan. Annars har det inte hänt så speciellt mycket.

Hemligheten var att jag har fått träffa några artister från malodifestivalen bland annat timoteij! och rongedal! Sköna personer det där :D Riktigt kul var det , sen Sanna nielsen och hon Anna som vann skiten :P Så jag fota dom åt MediaMarkt !

Annars rullar det på , får hem studioblixtarna snart :) så då jäklar blir det mycket fota , var länge sen nu ! och hemsidan ska upp denna vecka också :D Ska bli kul och se!!

Nej , nu har jag setat och ätit godis och druckit påskmust och kollat på Wallander :) så sjukt bra flimer! Nu blir det lite musik och prata ...

Här har vi lite pics från helgen . kommer fler imorgon då :)





Snabb redigeringar bara på dom :D


Det pirrar i magen! och jag känenr mig vilsen. Allt bara går så fort hela tiden , jag hinner inte med! Ett steg i taget så fixar jag detta. Så mycket jobb och lite skola på det. Skönt att det kommer lugna ner sig lite med båda två så jag hinner få tänka ordentligt och ta tag i det som är i min väg. Inte bara blunda och hoppas på att en lösning kommer. Nu blir det sängen med lite sms och sen sova sött som behövs , är så trött. och sur

Jag skojja

Sorry , det blir inte dag ni får se hemligheten ;) Ni får nog suga på karamellen tills imorgon :D men det klarar ni! Idag så blev det full fart på jobbet , så jädrans roligt!! Längtar nästan till imorgon. Fast skulle vilja ha en sov helg. Skapligt skönt! känns som jag inte sovit på några veckor.

Men nu är jag klar med MUF affischen som ska skickas till Jönköping :D Brorsan fixa lite jobb till en :p de e nice :D Här är resultatet!

Har man någon läsare som kommer från Jönköping?

Godmorgon :D

Usch , tråkigt väder att vakna till! Men med dig i tankarna blir det lättare=)
Idag har jag skola , så ska väl pysa iväg snart sen blir det ta tåget tror jag till Uppsala , eller buss och jobba några timmar ! För MEDIAMARKT öppnar idag!!! Ska bli skitkul , får se hur jag är som försäljare ;P

Sen har jag en liten överaskning till er... Så skicka på bloggen ikväll så ska ni få se vilken upplevelse jag ska få göra idag:D

Så jävla glad!!!

Fyfan vad jag är glad!!! Detta är så jävla underbart! Här ska det shoppas!!! Vilken underbar lön :D

Gick svin bra opå jobbet , så nu blir det andra avenyn och pums i sängen för att vänta på morgondagen! Ser fram emot detta!!! Wihhooooo!!!

The D Day!

Jag är så fruktansvärt nervös! Mest för att jag inte har koll på alla saker! Idag är den dagen då jag ska börja stå som försäljare ! Läskigt ! Jag vet inte hur det kommer att gå! Hoppas jag får lite instruktioner innan , man vet ju aldrig!

Wish me good luck! För nu drar jag till Uppsala.

David , det är bara en

Jag sitter här och du ligger där så söt. Jag ska ta mitt pick och pack och lägga mig ner bredvid dig och lukta i ditt hår. Så som jag alltid gör när vi ska gå och lägga oss! Att jag bara får hålla om dig och du viskar några ord till mig , så som bara du kan göra. Man blir helt varm inom sig.

Du finns alltid där. Någon man får hålla om och älska , någon man får världens gulligaste sms av när man ska sova och du är saknad! Det finns inget bättre och man vill aldrig kliva upp från sängen,! Man vill inte att morgon dagen ska komma för tiden står stilla när det bara är du och jag! Jag älskar dig och sov så gott älskling!

" David, det är bara en DRÖM" Det är dax att vakna nu. Det finns ingen där !?

Sanna

Satt och hade lite tråkigt så redigera två bilder på Sanna. Testade lite olika saker så får se om jag hittar någon frän stil som man kan spinna vidare på:P





Nå vad tycks? Eller ska det vara någon annan redigering kanske ?

Längtar tillbaka till förr!

Fy satan vad skönt , sol sommar bad! Inte tänka på något.! Längtar tills i sommar då jag har planerat en resa : Först London och sen vidare till Paris! Bara jag och .... (kameran också) Sen kanske om man har tur så tänker jag åka till Kroatien , Home sweet home!!! Längtar satan ner.! Dra med mig bror eller något , sitta på en strand och ta en kall beers! Mums! och bli jävligt brun!

Nu sitter jag här och kollar på gamla bilder och drömmer mig bort ...! Vet inte hur jag vill ha det, allt känns så rätt men endå så tomt. Vem är jag igentligen ?




Men att åka till Ungern skulle inte sitta helt fel heller , bada i de varma poolerna! Tåls och tänka på , Budapest är så jäkla nice stad :D

Cp Tandställning!

J**la f**t Cp Tandställning , nu har den pajjat på tre ställen! och jag orkar inte åka till västerås för att fixa det! Vill bara ha ut skiten nu!

Tisdag

Usch vilken seg dag! slask och tråkväder... Skolan var skapligt långdragen! Kände bara att jag ville vara hemma idag när man vaknade.
Nu när jag kommit hem så tog jag mig en dundermacka med Ost och Salami :D så jälva gott! Nu blir det lite Bf2 och sedan några avsnitt av Band of Brothers ! riktigt tisdagsmys! kanske slår till med lite godis också , bara för det är en seg dag :D

Dåligt uppdatering

Som alla bloggar säger när dom inte lagt in ett inlägg på hela dagen... Men sant ju ;p! Detta är min dag iallafall nerbantad;
- Vakna av Hey soul sister och solen lös in genom fönstert!
- Klädde på mig drog till skolan , jag och Kalle var nere i verkstan och blev skitiga ;)
- Sen var det dags för att gå ut och fota på Fotografiska bild lektionen : Resultat kommer längre ner.
- Började gå hem i slasket! usch fy blä!
- Hem och satte mig med projekt arbetet , hemsidan börjar likan en hemsida nu :D
- Sitter här och gäspar så jag dör!
- Godnatt!

P.s Skaffat fru och massa barn bara sådär....

Här är bilderna från våran underbara kurs och vi är så kreativa!



Åh nej!

Camilla fråga mig idag om jag hade sovit skönt? Jag måste ha ljugit när jag sa att jag sovit bra. Insåg nu att det gjorde jag inte, eller jo tills jag börjde vakna upp då jag insåg vilket kaos det är eller var med projektarbetet... har gått och tänkt på upplägg och allt skit länge! Och hade bestämt mig att idag skulle jag ta tag i det:P Drömde massor om hur dåligt det skulle gå idag!

Men vad gör man inte då :P man tar tag i allt , och har kommit skit långt! Så jävlarns nöjd! Så två veckor kvar tills grunden ska vara klar , och jag kommer hinna! trodde inte jag var så här grym på att koda ;) men jofan! :P Äntligen får man en egen hemsida med portfolio och så ni kan kontakta mig och priser! Allt , som en riktig hemsida!!!

Men har nog pluggat klart för idag tror jag ;)

Måste bara säga att Lightroom , a ett redigerings program har gjort mig mörkrädd! Men idag så har jag tagit tjuren vid hornen och lärt mig det! och jag fattar inte varför jag gjort de tidigare! gjorde mitt galleri där och så här kommer det se ut ungefär !


Gud vad det känns som....

SÖNDAG! fyfan vad skönt det är! det är lördag men ändå känns det som jag ska till skolan imorgon. Man bara njuter. Och vilken underbar dag det blev också. Började med att man vakna sent och dagen fortsatte med att Sara besökte stan och jag fick träffa henne , vi tog en fika . Gick till idrottshallen och kommenterade damernas handboll . Var mycket kul och underhållande :D

Sen följde jag med familjen till farmor och farfar , där fick man kaffe och bulle , mums! Så sjukt kul man alltid har där. många goa skratt!
Nu på kvällen har man suttit vid datorn lite men blev en film med familjen =) Trevligt!

Imorgon blir det hämta glöggen , fota kanske lite och sedan plugga!

En solig lördag!

Själv sitter man här nyvaken efter en sen kväll med redigeringar och sedan spelade jag Battlefield ! Och idag så är man riktigt seg. Så sjukt fint väder så det är synd att sitta här. Skulle fan vilja ut och göra något men måste göra klart med min hemsida sista helgen nu jag har kvar att göra detta innan det ska vara inne.

Så man kanske skulle ta och fixa sig , och ta en runda på stan... och sen hem och sitta här hela dagen och bara skriva grekiska, får väl sitta uppe hela natten igen med projektarbetet. Usch fy och blä!

Hoppas ni får en trevlig solig lördag!

Modevisningen

Här kommer lite bilder från modevisningen med lite Fantasy retuschering ;P


Fredagsmys!

Fredag! Mycket skönt.!
Blev en tur till Uppsala , träffa alla på jobbet , lyssnade på Canon hade och säga! Fy satan ... finns inget bättre märke!! Så glad att jag valde det ! Sen blev det lunch där och bussen hem.
Hemma blev det innebandy träning , det behövdes! satan vad skönt det var att springa lite. Efter det fick man ta en fet pizza för att få tillbaka alla kalorier ;P

Nu så här på kvällen så ska jag sätta mig ned och retuschera massor , har många bilder kvar från förra veckans modevisning , sen har jag bilder på både Sanna och Malou kvar att redigera. Så blir en kväll/natt jobb :) Avslutar nog med en film! och kanske lite bf lir ;P

vad gör man?

Exakt! vad gör man en seg torsdag kväll?

Man tar alla frukter man har hemma som man tycker om . gör en fruktsallad med vaniljglass och kollar på Sveriges värsta bilförare!

Lite seg

Vilken skön dag. Vakna sådär vid nio , klädde på mig och gick till skolan , två lektioner sen var det bara att gå hem igen. Suttit vid datorn och slöat bara! Nu ska jag ta tag i lite plugg eftersom man är ledig imorgon :D Då blir det Uppsala , ska dit och träffa folk från Canon !

Annars så är det rätt lugnt , ny frilliserad så sitter och testar olika frisyrer: Tuppkamm ,eller backslick . Väldigt snyggt! Börjar sakna min studio lite också :P vart bort i någrra veckor nu , AMANDA! :P Har sjukt mycket foto idéer , och snart ska studio beställas!!! :D Fyfan vad grymt ... Eller hur Louise ;)

Nej kanske kommer upp några snygga kort på mina frisyrer :P

Hemma

Då var denna dag avklarad! Vaknade klockan tio över tio , då var det bara en dusch och ner på stan och klippa sig. Blev bra, det växer ju ut på en gång endå. Sen blev det och sitta vid datorn , ta det sjukt lugnt!
Dax för jobb , dom vägrade lyssna på mig idag , fattar inte varför... Hmm! Aja , nu blev det lite mat i magen och hamna i koma som vanligt. Så ska väl sitta här hela kvällen och hoppas på något kul.

Hade tänkt åka till gymmet , men lat som man är så hoppar man det. Orkar verkligen inte!

Väntar på dig !

Godmorgon!

Igår satt jag upp en stund då jag hade fått igång Battlefield 2! hade glömt hur kul det var. Gick bra i Västerås också btw, lärde mig lite iallafall och ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag klä på mig och gå iväg och klippa mig. Har ingen aning hur jag ska klippa mig , har flera förslag , så får se vilket jag väljer. Blir väl något vanligt ;P

Bild kommer sen :D

Goddag!

En mycket skön dag och veckan bara fortsätter rulla på! Nu har denna skoldag bara rusat förbi och är så gott som ledig resten av veckan,! ingen riktigt skola iallafall. Mycket skönt!

Nu ska jag ladda om med skön musik och en kopp kaffe i det underbara vädret innan jag måste gå till tågstationen och åka till Västerås, där jag och Anders ska på ett viktigt info(möte) eller vad det nu kallas.
Handlar om att starta eget företag iallafall. Fotograf here i come! Gaasch så grymt det kommer att bli! Tur att man har bra kontakter också :D Värsta business man!




Oh vad jag längtar till sommarn! Studenten , ut och resa , jobba och flytta!!! :D

Buss

Då var man hemkommen från Uppsala. Blev en snabbvisit , han med ett tåget och fick ta bussen hem vid 3. Var bara dit , kolla schemat , ändra lite , ändra lite till och sedan bussen hem. Nu blir det att kolla och göra om lite saker i kalendern, helt snett!

Ikväll blir det soffslapp känner jag! Helt död i kroppen.

P.s nu blev jag sjukt sugen på en B&J!

Då var det dax att gå

Somna skönt och vakna skönare! solen som strålade in genom fönstret sådär härligt:D På topp humör, engelska läxan kommer gå fint känns det som sen ska jag hoppa på tåget till Uppsala! så kommer hem ikväll någon gång.

Hoppas ni kommer få en underbaaar dag , för det ska jag ha!

Nu äre slut!

Nej , nu orkar jag inte mer... Med pluggandet alltså. Har skissat på min hemsida, och pluggat in alla ord på engelskan. Nu får sömnen göra resten! Så tack och godnatt!

Nu vänter en vecka full av saker,
-Imorgon ska man till Uppsala för att skriva på lite papper ,
-Tisdag, då ska jag och Anders på infomöte eller vad det är för eget fretag.
- Onsdag , klippning och massa plugg och jobb på kvällen.
- Sen fortsätter det bara! =)

Sweet dreams are made by me! Iallafall i dina drömmar, mina är bara nightmares!

Godis!

Mums! hemma efter en eftermiddag med att hjälpa Sanna med plugg, hon är så duktig :D vilka framsteg man gör ;P Nu blir det äta massa godis och får se hur länge man får sitta här med att plugga engelska och koda lite hemsida... hoppas några roliga är sociala på msn så man inte blir ensam hela natten ...


Modevisning

Igår var det modevisning i Gallerian och jag fick äran att fota dom hela dagen. Var riktigt kul och snacka om ett välgjort projektarbete! Riktigt imponerad blev jag!

Här är två bilder som jag gjorde en snabb redigering på . Mest för skojs skull :D




Den sista bilden kallar jag för The Angel from Earth

Kallt!

Satan vilken skön söndag! Dålig uppdatering igår pågrund av att jag somna , plus att jag satt helt klistrad framför Avatar! Så sjukt bra film! Han inte redigera några bilder igår så det blir veckans jobb + att jag har en del saker inplanerade och jag måste komma igång med projektarbetet. Eller har kommit en bit så nu är det bara att fortsätta...

Var ute på en promenad med Sanna och Elin också :D så skönt väder! dock så frös jag lite om händerna och har rätt svårt att skriva nu :P men det får man ta!
Nej nu blir det att plugga engelska och fortsätta på PA:t.

Data time!

Nu blir det att redigera alla bilder!
Ska bli kul och se hur dagens prestationer gick .

Första gången man fota på detta viset , tar lärdom av detta nu ;)

Sådå!

Yes, Satan vad kul det var! Och tror jag fick hur många bra bilder som helst :D!! Fyllde alla minneskort så här väl 350 pics eller något. Ska väl ta och halvsätta mig på balkongen ( öppna dörren och andas frille luft) Och kika igenom alla bilder =)

Annars blir det nog en lugn lördags eftermiddag om ingen slår en pling eller något och drar med mig på äventyr. Rätt dåsig i huvudet ändå ;P

Lägger upp bilder sen , har två bilder som är mina favvisar!

Natt

Sådå , då var väskan packad. Tror jag har med mig det mesta. Vissa saker är utlånat men tror inte jag behöver det...
Det som ligger i väskan är:
Canon 50D
Batterigrepp
Canon 17-85 mm
Sigma 70-300mm
Speedlight 430 exII
minneskort, 2x2 gb och 1x4 gb

Lite batterier till kameran och blixtar, får se om jag packar ner 400D också...

Så godnatt , and expect yesterday

Fredags ...

Idag var det skola som sagt och sedan blev det en promenix efter min mackor ;) Och fick många klockrena bilder. Fota från höften så man kunde smygfota folk som gick förbi ... (Mwohahah) Svårt men när man fick snitsen så var det rätt kul :P

Annars blev det att springa i två timmar på innebandy träningen , trodde jag skulle dö! Men jag överlevde som tur var. Tänkte att ni skulle få se lite bilder och sedan ska jag ta och packa väskan och sätta alla batterier på laddning för morgondagens foto"jobb".

Saknar en ryggsäck! får knappt plats med allt i axelväskan. Så får bli en när ekonomin tillåter :D





Hoppas ni har en trevligt fredag för det har jag , nästan ... Blev lite arg på dig, Dåligt planerat!

Och jag hoppas för guds skull att ni kommer ner på Gallerian imorgon , halv tre och tre är det modevisning! Det tåls inte att missa!!

Mat i magen



Det blev marmelad mackor och ett glas oboy innan jag fortsätter ut på nya äventyr!

Vilken sjuk dag

FREDAG!!! Behöver jag säga så mycket mer?
Kan iallafall berätta hur min dag har varit: Hade helt omöjligt att sova igår. Som tur var hade jag några som var sociala på msn. När jag väl gick och la mig så blev jag sms terrad! Klockan fyra vakna jag , snustorr i munnen trodde jag skulle dö. Kunde inte somna om så gick upp och drack hur mycket vatten som helst!

Vakna iallfall tillslut av klockan, flög upp (nästan) åkte med Mamma till skolan. Boysen var livliga som vanligt när det är fredag och blev en del skratt! :D

Nu hade jag tänkt åka till gymmet, men känner mig rätt död i kroppen , så tar nog en promenix med kameran innan innebandy träningen ikväll. Sedan blir det nog film för ska väl upp imorgon och fota modevisningen på gallerian , ska bli riktigt gött! :D Bilder ikväll då!

Kort dag

Vaknade vid tio , då bar det av till skolan. Satt där och vänta på bussen som skulle ta oss till Västerås högskola, glömde att ta med mig kameran såklart! Gick på en föreläsning, vi var de enda som satt och lyssna helt tomt annars. Så drog ner på stan och gick på Subway , sen tog vi tåget hem!

Nu blir det lite slapp och sedan gå ner till konf och dricka lite gratis kaffe och snacka lite skit tror jag :) Inget annat bättre för mig. Och ikväll har jag lovat Sanna att hon ska få hjälp med matten... Zzzz (skoja) självklart hjälper man till!:D

Nu har man börjat lagt upp budget och kollat på lite prylar som ska inhandlas när man får igång företaget:D mycket kul!

Innan dagens slut

Tänkte slänga in ett inlägg såhär på kvällskvisten. Dagen har varit fruktansvärt bra. Inhandlat en kalender som jag fyllt i så nu har jag koll på det mesta som händer, kommer bli tajt under påsk men det löser sig nog. Några fotojobb börjar ramla in nu! Jävligt kul :D

Idag så har jag även varit och jobba , dom där ungarna tar ju kol på en! Men ska inte klaga, ett trevligt jobb :) Sen efter så var det bara hem och äta och ner på KU, var roligt för de fick mig att sjunga singstar! och när jag väl kom igång så tog det aldrig slut , jag sjung å sjung å sjung. Dock lät det inte bra! men kul var det :D

Imorgon så bär det av till Västerås med skolan för att besöka högskolan, för att få lite inblickar på vad som man kan vänta sig till hösten!

Godnatt

Äntligen

Gud så skönt! Har äntligen fått sova ut. Helt underbart. Nu blir det att fixa sig, duscha å så, och sedan ner på stan och fixa lite ärenden. Hade en hur skön dröm som helst också! Man ville verkligen inte vakna, men fick tyvärr inte reda på hur den skulle sluta.

Ledig som vanligt på Onsdagar, så fruktansvärt gött! Imorgon blir det knappt heller någon skola, för då ska vi till Västerås högskola och kika lite. Nej nu måste jag planera lite .

Ha det skönt i solen så länge den stannar!

Solen bara fortsätter!

Oh , våren är på ingångende får man hoppas på! Dock sklle jag behöva ett par nya skor. Känns inte så stabilt med att ha hål i båda skorna i hälen. finns liksom ingen sula kvar. Hmm, Mamma!?
Dagen i skolan var lugn och sansad. Mycket skönt , fått suttit mycket vid datorn och göra det jag är bäst på = sitta och lyssna på musik och sucka! nej skoja lite. Satt och gjorde hela våran solpanel klar med allt på! Så jävla grym! jag alltså.

Nu idag så hinner jag inte gymmet , orkar nog inte heller. Så tänkte dra iväg till Konfirmationen ett tag, har en fruktansvärt bra lek som vi måste köra! Sen ikväll blir det nog film ;) och måste ringa Farmor också , tänkte bjuda in mig själv på lunch imorgon :D

Jag älskar vädret , man blir så glad! och hittat massa bra musik som bara spelas runt runt nu :D allt är topp!

Och i helgen får man äntligen ta fram kameran för ett jobb! Me like!! fler kommer det att bli!




Solen lyser

Ännu en kanoners dag! dock försov man sig lite så fick panik när Kalle stog utanför med bilan. Fort som fan slängde man ihop väskan för gympa. Så nu sitter man här helt slutkörd efter massa vollyboll. Brännsår över hela kroppen efter man slängt sig!
Idag ska jag hem , packa om väskan och åka till gymmet , eller ska man ta något varv i spåret med skidsen kanske. tåls att tänka på ! Nu ska jag ner på verkstan och bli lite smutsig!

Första skoldagen

Då var den skoldagen avklarad! Förstår inte varför jag hade så nojja att gå dit för. Fast jag varit borta 1.5 skolvecka + lovet så känner jag ingen skillnad på det när jag kom dit. knappt två lektioner skapligt skönt.!
Nu blir det läsa ut Kejsarn av portugallien som ska vara klar tills imorgon, göra lite engelska uppgifter. Sen blir det gå till Sku för att dricka lite kaffe och slå i klubban på styrelsemötet.

Great! Humöret är förtfarande på topp!

Underbar dag!

Satan vad gött det är att vakna med solen som väckarklocka! Nästan så man flög upp, (inte för att det var skola.) Utan för att jag är på tiptop humör! Nu ska jag snart bege mig min väg skolan, gåendes med ipoden på högsta volymen.
Blev en kaffe kopp och tidning vid frukostbordet, enda som saknades var en nyvaken tjej som satt på andra sidan som man kunde sitta och kolla på. Trötta ögon men fruktansvärt söt! (Man kan väl få drömma lite)

Perfekt dag för fotografering , får ragga med mig någon ut sen :D


Vilken söndag

Kanoners slut på lovet! Bara suttit och degat vid datorn , kikat lite film, läst ganska mycket i Svenska boken och bara suttit på msn och snacka med goa människor!
Avslutar nog detta med en promenad till Coop för att inhandla glass och sedan blir det en film!

Imorgon står det på schemat att ta igen allt plugg som man missa för en vecka sen. Det betyder att man får sitta i en timme ungefär. Sedan hade jag tänkt ta en runda med kameran , var riktigt länge sen jag tog natur bilder. Får se vilken glögg som åker på eftersom Mandy har snott mitt 50mm!

Myspys nu:D

Vasaloppet

Vad är mer svenskt än att äta frukost framför Vasaloppet? Skön morgon start iallafall. Men nu är det tid att ta tag i lite läxor eftersom man var borta en vecka från skolan.

Lördagsmys

Nu blir det att krypa ned i soffan med en Cola, Marabou och en popcornsskål! Ska testa min nya dunkudde:) Blir filmmys , The lovely bones eller flickan från ovan på svenska.


Semla

Mamma missa fetisdagen iår , och jag klaga som attans. Och idag så kommer hon hem med semlor :D och hon sätter på kaffe , så gött i detta väder! Sen tar man av locket på den , då känns det som skorpa, helt snustorra! Och dom smaka skit också! Blev riktigt besviken ,!





Malou

Några bilder från föra helgen då jag var i Västerås för att fota Malou :) blev några bra, men blev inget kort som jag hade tänkt mig , får försöka igen någon gång ! Inte lätt första gången sådär :P



Lördag

Vaknade väldigt tidigt idag, men endå utvilad! Mycket skönt, känns som klockan är jätte mycket fast den inte är det. Mamma kom nyss hem med en ny Dunkudde till mig :D Hade ett presentkort på Linneskåpet sen jag fyllde så det snodde hon och använde! Nu kommer jag sova som en Gud!

Nu hade jag tänkt gå ner på stan, kika förbi min frisör och kolla lite och sedan tänkte jag hämta ut mina jeans som de sytt upp. får se hur det blir. Öppnade min garderob idag och blev attackerad av cirka tio par jeans, och jag som säger att jag inte har några. Men ska nog fixa till något par, klippa sönder kanske ;)

Har suttit och kollat på studio bakgrunder sånna där stora rackarns! Blir till att invenstera när man får den feta lönen i slutet av denna månad!  :)

Riktigt jävla Gött!

Fåret!

Alltså kan inte hålla mig, ni måste få se vad Jag och Sara Andersson har för planer! Eller mina planer och Sara hjälper mig lite (ganska mycket)! Jag ska som sagt att börja trycka tröjor , under mitt företag som ska startas. Vi har pulat lite under veckan , och hon har ritat några får som jag har tänkt utgå ifrån .

Fåret kommer då vara min Logo. Därefter får vi se vad det blir för tryck.! Och jag måste ju visa er lite som försmak!





Äntligen hemma!

Sådå! Var denna jobbvecka över. Nu blir det en helg med sova och plugga och sedan tillbaka till skolbänken. Längtar inte för fem öre! Haft det så sjukt bra i Uppsala och på Media markt. Sånt är livet.
I helgen är det tänkt att jag ska sova! och ut och fota , hoppas på bra väder bara :)

Nu blir det Tacos med familjen och sedan ner och köpa godis , ta en dusch och kolla på film å ha det allmänt gött en fredag kväll! Det har jag förtjänat :D


Jag saknar att sakna någon! Saknar någon att mysa med, någon man kan längta till när man är borta! saknar att bara ha någon vid sin sida att älska.



RSS 2.0