bloglovin

Solen , kom fram!

Man vaknade hur skönt som helst , några sms , solen kikade in, man låg och drog sig 1 timme nästan! När man väl gick upp så var det bara mulet, ingen sol alls! Fyfan!
Dega sig in i duschen och fixa sig lite, tog en promnad till skolan för att hämta lite gamla programmerings uppgifter som man kan plugga på, Sen så kom jag hem... Nu sitter jag här.

Fixade lite mat och tog upp fysikboken och insåg att jag tar det sen :P

Nu blir det snart jobb om en timme , sen hem och pluggeliplugg!

Kaffe och Tårta

Kaffe och tårta på en tisdag , ja man tackar!
Nej men syster fyller faktiskt år idag , så blev lite kaffe bulle och tårta :) mumsmums!


Full Fart!

Idag har det hänt grejer må jag säga! Börja med en löprunda på idrotten , var helt död efter det! Sen så var det soft dag i skolan. Sedan var det hem och ringt massa samtal, börja med tandläkarn för det verkar som man har hål i tanden =/ Sen blev det tele2 för att säga upp surf abonnemanget. Ringde chefen och prata om sommarjobb och även nya schemat.

Fan vad det flyter på bra :) Tipptopp humör 24/7! Sedan så träffa vi på Op idag också , besluta lite om Valborg och fick höra att det var studentfest nästa helg också :D GÖTT!!!

Nu ska jag plugga fysik och redigera lite bilder , sen blir det nog film :)

Två bilder från helgen , ena med Kusinen och Mormor, och den andra med andra kusinen


Nu då?

Vad ska man göra !? Jag har inget att göra!! Lite skönt faktiskt , ska läsa lite i fysikboken. För jag råka slumra på soffan när jag kom hem , men det vare värt! Eftersom det inte blev någon glass på balkongen som jag hade tänkt. Skit sol att gå i moln!


Bli lite aktiv igen

Eftersom folk gnällar/tjatar på att jag aldrig uppdaterar och blablabla av Ke$ha så får jag väl börja vara mer aktiv så ni får se vad som händer i mitt lärorika och fullspäckade liv! :) Snabb genomgång om helgen innan vi börjar på nya veckan.
Fredag blev det grillfest med massa roligt folk , måste göras om säger jag bara!
I Lördags blev det fullfart mot uppsala där min kusin fyllde år och kameran gick på högvarv , bilder kommer
Igår så var tjocka släkten här och grattade syster som fyller imorgon.

Så , nu tillbaka till verkligheten: Idag så är man på topp humör fast man fick konstiga sms och man fattar inget ;P Men vadå , fint väder och skola :P Kanon ju !?

Nej nu blir det att trycka i Ipoden och börja traska till skolan , får se vad vi ska fota idag på Fotografisk bild då?


Iphone!

Så obeskrivligt jävla nöjd :D Äntligen har jag kommit in i Apple familjen ! Och mer ska det bli ,!


Vilken underbar morgon!

Vaknar av att solen kikar in genom fönstret, och ett sms ! Kan nog inte bli bättre, eller jo men inte i dagens läge :D! Eftersom jag är ledig idag så tog jag Ipoden och låg lyssna på musik , så mucho skönt. Nu blir det slapp på balkongen med frukost, sen vänta på Sms, för då springer jag ner och hämtar min mobil! :D

Annars blir det jobb lite senare på Juniorerna , ska bli skojs.!


Jag jobbar på det

Idag har jag varit på så sjukt bra humör! Dock jävlarns trött, men blir så när någon ska skicka sms hela natten ;) Men det gillas .! Annars så har det inte hänt så mycket i skolan ,  bara massa flum , och dansband! Trodde kalle skulle dö av skratt där ett tag ?

Sen blev det hem , äta glass och sitta och snacka med folk ! Mycket trevligt , sen fick jag ett ryck , slängde ihop studio ... drog med syster gav henne kameran och jag posa satan! Så sjukt oseriösa bilder men det var kul. Och jag tror inte Camilla tyckte jag var klock :O ! Men vafan :D

Nu är det inte mycket kvar i skolan , typ 6 veckor :O Och nästan inga läxor alls! Så underbart skönt!

IMORGON SKA JAG HÄMTA MIN IPHONE!!!!
P.s , sen blir det pizza för jag är ledig från skolan :D



Pa Checked!

Det är två saker som har hänt idag. Iallafall två som är lite mer viktiga än de andra :)

- Jag är klar med min rapport och Pa! Så jävla skönt , !!
- Jag har kommit till insikt att detta är mitt liv. Du är ute ur det nu , jag tänker gå vidare. Från och med nu , en glad och positiv David , en sån där David som man vill vara :)!

Nu blir det sängen med podden och sova lite :) För imorgon hoppas jag på fint väder och en runda med kameran!

Godnatt alla sweeties  =D

lov the end

Då sitter man , sista timmar på lovet! Sitter och skriver lite på projektarbetesrapporten... Blev så gott som klar med hemsidan idag, får sen om jag får ut den på the big world wide web imorgon , lite strul med det.
Jag är så jävla förkyld! var länge sen det var så här bad! Ont i halsen också , så druckit mycket te idag!

Nej nu ska jag ta lite påskmust och fortsätta med mina literära verk! Skulle fan kunna bli författare , fingrarna bara dansar på tangenterna...

Måste ju säga att det vart ett kanon lov! Hänt så mycket kul , kryssning , stockholm ja listan kan göras ganska lång. Och sista dagen slutades med en långpromenad med min käre vän Sanna som det var evigheter sen man träffa kändes det som , munnen gick i ett på båda! Gud vad vi prata! Men skönt var det :D

Nej nu ska jag fortsätta här , todilo!

Högskoleprovet

Jag tänker inte ens skriva om det. Satt ett antal timmar och skrev igår , och det gick ju inte så bra! Så vi drar ett sträck över det och går vidare!!

Suttit hela dagen och vart allmänt nere , drömde cp grejjer och sedan har jag kollat på massa gamla bilder, man känner sig lite smått ensam! Men annars har jag suttit och gjort så gott som klart mitt projektarbete , ska väl skriva ihop en logg bok men hemsidan är klar! tycker dock inte om designen , men den får jag ändra på senare :) Grunden är klar och jag är fan stolt! trodde inte att jag skulle klara det!

Nej nu har jag förtjänat mig att få gå ut i det fina vädret!


Kläder!

Pengar fattigare , kläder rikare!

TShirt från Carlings - 300 kr
Cheap Monday från Weekend - 800 kr

bild kommer sen på:
Tröja , carlings - 600 kr
Cheap monday , weekend - 600 kr

som sagt, kanon dag! nu ska jag beställa skor!




Detta är bara för bra!

Sånt jävla underbart påsklov man haft! Började med lite jobb , vidare på kryssning ! och den kunde inte bli bättre! Så jävla nice man hade det med Anders och alla andra roliga :D Ett minne för livet kan jag säga! Full som ett troll och träffa så många sköna och roliga personer! Och vilka historier man har om det! Så jävla nice!!

Och inte nog med det så var man med Anders idag till ElStockholmo , massa nya kläder! Anders kirra kostym ! Avis som ett litet barn... Men jag är inte ledsen för det , nya jeans en grymt snygg tröjja! Men blir att beställa skor och några tshirts och en tröjja till kanske :D

Jag hatar Camilla också! För hon har det alldeles för bra för det ska vara sant! Jag tycker Elenor ska komma och masera min vad , hennes fel att jag hoppa så mycket på kryssning! Men jag är glad ändå :D

Ha en riktigt trevlig fredag , så återkommer jag med bilder på de nya kläderna! nu ska jag ladda inför högskoleprovet med Battlefield med bror :D

Kryssning!

Jag är redigt Pepp på kryssning , kommer bli så hårt! Eller bäst man säger att man är pepp iallafall. Eftersom alla andra är det som ska åka. Nej men det kommer nog bli satans kul! Träffa lite folks! Känns som jag skulle behövts vara hemma och sova lite och tare lite lugnt , fortsätta att leta studio! Hur svårt kan det vara!

Var ett tag sen jag blogga och därför att jag har gått upp 7 och kommit hem 9 hela helgen så vart skapligt trött, och inte orkat blogga.. Har inte hänt så mycket förutom att jag sålt massor med kameror! Men har inte hunnit tagit några bilder. Blir på Torsdag och fredag då man ska åka till Stokcholm troligtvis. Shoppa och ta massa kort :)'

Jag förstår inte på mig själv . Sover skit dåligt om nätterna! drömmer riktigt konstiga drömmar! tror jag börjar bli psykiskt sjuk eller något. Inget är som det ska... vet inte vad jag vill , tänker , eller tror... jag låter tiden bara få gå. jag vill bara att allt ska vara som vanligt , men man får väl vänta tills man flyttar och får träffa dig.

Ännu ett studio kort , som jag bara älskar!


Nu blir det snart sängen invänta morgon dagen , med en film och tänka på dig.

Dagen har försvunnit under mina fötter!

Dagen började riktigt roligt , kom till skolan och klassen skulle självklart göra massa April-skämt! Vi börja med att be våran mentor att ringa Kalle och jag trodde jag skulle dö av skratt! Kvinnan är 64 år och ljög så jävla bra! Nog med det,  sen satt ajg och sov resten av dagen kändes det som.

Hem och städa som en toook. Eller snarare flytta på kläderna till ett annat ställe eftersom bror kom hem. Sen har det bara blivit att seta vid datorn och tagit igen sig lite.

Nu blir det duschen och sedan sängen för att kolla på Percy Jackson och mysa med sig själv!

"Hon är ju snygg men omåttligt Dum I Huvudet!" Men det var ju synd om man skulle träffa den rätta...

Imorgon är det uppsala som gäller för jobb hela helgen! Sedan väntar en vecka med massa shopping och dimma! För jag vill vara lika cool som alla andra. För så här får man ju inte hålla på ?



Äntligen studio grejjerna tillbaks!

Whooops!

Nu blire lite stressigt , valde att sova lite längre idag så nu blir det verklgen en snabb dusch och slänga i sig frulle och sen gå till skolan i det tråkiga vädret! Usch fy blä , spottar och tvivar!

Men det är lugnt , jag är glad ändå :d

RSS 2.0