bloglovin

Fiskelycka för vissa!

Blev en liten fisketur som sagt till Hallarn. Var ett kanon väder, dock var fiskarna rätt slöa. Var riktigt segt på den fronten, efter 3 timmar sisådär med 3 små firrar gav vi upp. Helt okej ändå! Trevligt var det.

Lite bilder får berätta resten.
Johan tar allt lika seriöst som vanligt.

Anders var riktigt nöjd med den STORA gäddan , så han ville väga den. Men den var för lätt för vågen ;P


Johan med sin lilla blåsa måste kissa lite, hade dock lite problem...


Vi andra hade ingen tur med fisket , så bake drog upp en mussla istället. Kul att han också kunde bli lite glad.


Ett nytt äventyr som slutade lyckligt! Får se vad som härnest kommet... Nobody knows!

Jag går och Fiskar...

Bla bla bla... Gick till skolan , fick reda på att jag fick Mvg på projektarbetet , webbdesign och Photoshop , rätt nice :D Så jag är glad. Härlig morgon med att ligga och dra sig i 45 minuter :D haha!

Nej nu blir det ut med boysen på sjön och fiska lite :D Det är så det ska vara! Livet leker och detta är underbart <3


Klippning!

Woho , nu blir det sommarfrisyr! Ska blir skönt...! Så pyser och klipper mig nu så får man se vart kvällens vägar går!



värsta Kaluffsen!!! Annars var det sista provet idag , och nu är det nära ! Och jag chillar satan :D Fy vad bra jag mår!

Måste hitta lokal!

Jag vill hitta någonstans där jag kan sätta upp studion för alltid! Så den alltid finns i närheten ! Sjukt kul att fota :D

Och vart tog solen vägen!

Börjar bli trött på att det alltid ska komma moln när man har slutat skolan och vill ut i solen! Men ändå , varmt och skönt ! Och en kanon dag, allt är topp. Det ändå som saknas är ett Sigma 10-20 som jag verkligen verkligen vill ha!! Måste leta nu , ingen som har ett att sälja?

Nu blir det chill innan man drar till kyrkan =)

Tisdag

Vad gör jag uppe !? Man kanske skulle fixa säg och gå till skolan, har ändå inget att göra. Gå dit och plugga lite fysik istället. Så man gör något av dagen! Fullfart igår måste jag säga mycket bil och kvällen slutade perfa! Och morgonen var underbar men ljus, vaknade innan klockan 20 gånger... Men det var skönt!

Japp och på schemat idag står det en fysik lektion och sedan pysa iväg till konf, jag och nina styr upp allt som vanligt , dreamteam! Ta med kameran och fota lite i kyrkan :)

Nej nu blir det duschen och musik!
chippchopp!

STUDIO!!!

Woho , hämta allt idag, och satte upp det på en gång. Och som tur har man en lillasyster som alltid ställer upp som modell! Och idag kom hon hem från frisören , hur bra är inte det :P

Hon ville leka lite Fjortis så vad gör man inte !

Här är resultatet!






Och en liten behind the scenes bild... Lite trångt men det funkar fint ! :)

Gymnasietiden!

Hej Igen!
Då är man tillbaka från en helg med massa jobb, man har ingen ork att uppdatera! Men nu är det nya äventyr som gäller. Kan säga att min skolgång är snart slut, har två prov kvar sedan är allt över. Rätt skönt, blev klar med projektarbetet idag.

Var nyss på stan och fixa klipptid , nu ska håret av till en skön sommarfrilla! Idag blir det glassa på balkongen med en piggelin i handen. Väntar på Mamma , eller bilen så jag kan åka och hämta bakgrunddsstativet sen blir det att sätta ihop studion :D bilder kommer! Nice!

Jag chillar....


Min fina presentation som jag gjorde till Projektarbetet :D

En lång tisdags natt

Det blev en tur till Donken med Boysen , var jävligt gott! Det behövdes. En rundtur i Ransta , nära att en hare strök med. Kalle jagade en mus och skrek som en tjej! Var kul tycker jag :D

Nu blir det sängen för imorgon väntar en lång dag med projektarbete.

Måste säga grattis till min vän Camilla som fyller 18 år idag!

Godnatt

Tisdag

Först och främst vill jag säga: Förlåt Camillas faster , ska sluta svära och använda en ordentlig svenska. Jag är ändå ganska vuxen så det där med blogg/ungdoms språket får jag sluta med ;P
Tänkte säga bara att idag orkade jag knappt gå upp. Det var druktansvärt skönt att ligga och dra sig, men man blev riktig seg.
Skoldagen var lugn , med andra ord gjorde inte en fluga för nära. Men tänkte göra något av dagen och ta en visit till kyrkan på en kaffe och kolla på konfirmanderna leka.
Sedan ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska kolla in dator till Studentpresent också , sen kanske något objektiv eller liknande till mig själv :) Tycker jag förtjänar det , får tillbaks på skatten så!

Satt nyss och tittade på min dröm kamera med alla grejer till också , ingen som har 100 tusen över sådär ? skulle vara snällt om någon delade med sig. Nej , men har faktiskt börjat titta på hur det skulle gå som frilandsfotograf och ta studio bilder på t.ex bal. tänkte nog satsa på det nästa år , ställa upp studion och ta några fotograferingar! Kulkul

Nej nu måste jag gå , todilo!


Man kanske skulle satsa på en Apple dator , nja inte värt pengarna , satsar på dumburken hemma istället.

En ny måndag med utmaningar

Efter helgen kommer solsken , nja mulet som fan... Men kan inte vara sol jämt , eller jo jag är som en solstråle som förgyller allas eller någras dag kasnke... Äh det där gick inte.

Nu är man tillbaka från helgens bravader! Kan köra en snabb genomgång så ni vet vart vi är. Fredag , filmmys med speciella du. Åkte med Mamma på lördagen och köpte studentkostym , man blev nästan gråtfärdig! Så fint :) Sen tog vi en fika och åkte till mormor och prata ! På kvällen var det förfest hos Jonna , och gud vad mycket saker som hände, vidare till studentfesten på Hottan där op inte kom in , helt dött så vi drog till Sventas och liljas för kebab och sedan till Kalle , blev inte så mycket film , eller hur Anders?
Och igår var det soft på hög nivå.

Nu är det måndag! Blev klar med Engelska C idag , jävligt nice , har väl lite plugg tills imorgon men tror jag tar det som de kommer. Sen är man ledig onsdag, torsdag och fredag , Sweet! eller lite jobb... Sedan jobb ihelgen. Fast skulle vilja göra annat, Camilla fyller , Sanna fyller , Clara kommer , ajajaj får se hur man löser detta!

Bilder från vår lunch idag då!




Ps. Svårt att ha kamera utanför bilen i 90 knyck och ta kort!



kväller

Nu blir det fredagsmys! Snart mat , riktig god mat! Sen blir det slapp i soffan med massa mys säger jag bara! :D
Imorgon blir det Västerås med Mammsen för att inhandla kostym , sen på kvällen är det PARTY som gäller :D


FREDAG!

Idag är det en underbar dag , nästan. Nej men vakna tidigt , låg och halv sov i en halv timme. Sen var det bara åka till skolan för fysik prov. Gick väl sådär. Får se får se , har ändå ingen chans på Vg så det spelade ingen roll. Men sen hade jag Religion , fan vad jag snacka! Sluta med ett VG och ett VG i slutbetyg , jag är nöjd!
Bra väder , så ska ner på stan och fixa lite ärenden när jag slutar. Ta en fotorunda kanske och sen invänta dig och ha myskväll :D Woho!

Finklädd idag

Idag när Mamma kom hem så testade jag fracken som jag ska ha på Balen, tyckte inte alls om hur byxorna satt. Annars var det hur snyggt som helst! Sedan prata vi om kläder till studentfesten på lördag där det är cocktail tema. Och då ska man egentligen ha smoking , men drog en fuling , gick ner med mamma och köpte nya byxor och en fluga med brösttyg till :D Så nu jävlar!

Så stilig , och såhär ser flugan ut , dom hade inga i färg så fick bli den som såg konstigast ut.


Noooo!

Vad är detta nu , jävla skit posten och skit klarna! Problem med att skicka min bakgrund med posten och klarna cpar satan med fakturor! Så jävla trött jag blir! Hoppas dom kan lösa det så jag kan få mina grejer på måndag!
Så jävla segt, blev fan arg nu!
Menmen , nu ska vi bygga klart vår solcellspanel och sen ska jag hem och plugga fysik och fota!
FUCK!

Positiv? JA

Torsdag idag va? Yes, lite dagvild såhär i studenttiderna! Men satan vad glad jag är. Vet dock inte varför. Men det är skit bra! Studio grejer är påväg hem och jag har hur många idéer som helst , ska bli så kul! Tur att man har så bra vänner som alltid ställer upp också :) Jag och Lousie kommer styra världen med våra idéer tillslut :P

Nej nu måste jag till skolan! Hörs då

Onsdag kväll

Hemma efter en kanon dag på jobbet , mys på Ku med grillning och kaffe och mycket skratt! Mycket trevligt :) Jag kände imorse att det skulle bli en jätte härlig dag , och jag hade rätt! Vart på så postivt humör , så skönt!!
Nu ska jag luta mig tillbaka med ett glas vatten , små blunda lite och kolla på Andra avenyn!

Så kul att man har börjat få väldigt många läsare! Nu väntas lite kommentarer , :) men får hoppas på att det kommer. Känns som det är viktigt att man hittar något kul att skriva om , men jag kör nog mitt eget , mycket foto och sen bara min vardag! :D

En till underbar bild på min vän Sanna , och ni: Nu har jag beställt hem studiobakgrund och stativ! och har så sjukt många bra idéer och Du , Louise Elfving , om du ser detta , jag behöver dig ;)


EN liten uppdatering

Måste bara uppdatera er lite! Kom nyss hem efter en guppig åktur med Kalle! Vi har vart i Ransta och ätit Kebeb , rena jävla rånet :O! Men riktigt gott var det! Sen var vi runt i Ransta och träffa folk , och hem till Anders , trevligt !

Nu blir det jobb.  See ya!

Hiptiptop!

Alltså , aaa vet inte vad jag ska skriva , frenesin är på topp och en sprallig David är i farten! Kan inte sitta stil , typ hoppar runt tillsammans med musiken , är så helt sjukt glad idag! Vet dock inte varför , fast har börjat se på livet på ett annat sätt , och jag mår så sjukt bra! Sen så känner man att studenten är nära! Aldrig mer en tråkig skolbänk och här frökens tjat!

Inte ens en månad kvar!!

Har inte så jätte mycket läxor heller , och känns inte som man orkar plugga till dom :p Så fint väder ute , och roligare att ta en runda med kameran!

Idag blir det sista saken på Engelska C , sen godbajsan! Efter det är det jobb på kyrkan och kanske kika ner på KU!
Adios Amigos!

Tisdag

Sitter här och gäspar satan efter att jag har suttit och tittat på Pearl Harbor! Nu blir det nog en macka och ett glas juice,  sitta på msn lite och ta det lugnt:)! Trött som ett svin , känns att man sov lite i helgen nu :P Men det gör inget:)
Idag har jag retuscherat bilderna på sanna :) Har några riktiga favoriter! Och tror det finns fler potentiella i ickeredigerad högen! Ska kika på det någongån :)

Nej nu har jag bloggat duktigt idag , så jag säger bara en sak ; Fan vad mys! Godnatt!





Du , Rock to the beat , fan vad det dunkas i hörlurarna!

Vitsippor

Ett kort man måste ta på våren såhär. Det roliga var att när jag och Sanna gick på vägen så ringde hennes pappa , och jag skriker kolla Sanna : Vitsippor! För jag hade tjatat hela kvällen att jag måste fota några , det är bara ett måste. Eftersom alla fotografer gör det :P

MEn hon lyssna inte på mig. Hon fortsatte gå och och prata i telefon , så jag dyker ner i diket... kryper fram på mage med kameran i högsta hugg , stannar upp letar bra vinkel och trycker av. Just då vänder sig Sanna och skriker , vad fan gör du David! Pappa , han ligger ner i gräset och fotar blommor , han är störd! Tack Sanna :D


Ingen solning!

Var hur mycket folk som helst , så vi sket i att sola idag! Men det gör inget , tycker jag är ganska brun ändå ;P Suttit här vid datorn , degat satan med musik och ska ta och redigera lite bilder nu :) Måste lägga ut dom sen så ni får se!!

Tennis!

Skapligt härlig morgon! fick typ 3 sms vid sju så att man vaknade , klockan ringde, man låg och snooza i en halv timme! Gick upp vid halv åtta klädde på mig tog en macka och åkte till skolan för att lira Tennis med Anders! Riktigt härligt väder!
Idag blir det en lugn dag i skolan , sen ska jag hem och bara ta det cool lugnt , kolla på film ikväll! Har inget planerat , inga läxor! Så skönt!!
Hoppas ni har en Kanon dag!
Ps. Ska redigera mera bilder på Sanna , jag blev riktigt nöjd!

Fota Sanna

Idag blev det en fototur i det fina vädret!!! Jag måste tacka henne för att hon släpa ut mig efter min springrunda. Var skit trött efter skolan så tog en lång spring tur!
Sen så var vi ute i någon timme och fota massor, hade inga ideer als men det blev skit bra! Sanna är grym framför kameran!

Suttit nu ikväll och redigerat några men har många kvar,  lite förglutt!



Sanna agera både modell och assistent! Så jäkla lätt att handera med vilket gillas:D


Det blev riktigt många fjollkort också :D Men kul hade vi! det var meningen!!! Tog alltid bilden i fel sekund!

Konstigt väder?

När man vaknade i morse så var det inte ett moln , sen till lunch så såg man knappt solen! Vad är detta!? Skit moln! Så har man bara suttit i skolan och glott , händer inte ett smack , så grymt segt! Sen nu ska man väl sätta sig och plugga , eller så slappar jag nog bara! Känns inte som fysiken kommer gå så bra , hur mycket jag än pluggar. Sen är det bara 1 månad kvar till studenten ! Så det får gå som det går :D Som jag alltid sagt dessa 3 år. Det har faktiskt gått rätt bra än då!



Hade det vart lite bättre väder med bara sol så hade jag faktiskt tänkt gå ut och fota! Vill ha nya objektiv , ! Blir helt tokig! Men tror jag köper studio först, väntar med Octaboxen också , behövs inte än. Får köra lite studentfoton utomhus också :) Ska bli kul! Måste komma igång nu!

Har suttit och laddat för studentfest som ska vara i helgen ! Har planerat vad man ska ha på sig! kommer gå överstyr som vanligt!

The First step to heaven!


Fota arkitektur är fakitiskt riktigt kul! Hitta olika vinklar och allt , ska fortsätta leta!


Godmorgon

i'm back and he ascended from the dead! Varit en tung helg måste jag säga! Kan börja redan från torsdagen då jag drog och jobbade och kom hem sådär vid elva på kvällen , däcka på en gång.
Forsatte med att kliva upp och åka till uppsala för att jobba lite , bussresan dit och hem var helt sjuk ! Men kom hem på kvällen , klämde en pizza och drog till Kalle där det var fullt ös!

Mötte upp Camilla senare och gick lite på stan :) Träffa massa kuliga människor. Sedan så agera man fylle chaffis åt Anders och Lisa först , till Ransta! Sedan ut till Norerg med Camilla , var hemma sjukt sent! Så fick klara mig med cirkus 2-3 timmars sömn den natten , upp igen och åka och jobba :D

Jag kommer bli rik om det fortsätter på detta vis! Nej lugn , jag har faktiskt tänkt att beställa hem sista studiosakerna denna vecka pågrund av att nu närmar sig studenten med storsteg! Exakt en månad imorgon!!! HElt sjukt , men ska iallafall ta lite studentbilder till folk , både utomhus och studio!

Så , nu är det färdigt pladrat , ska in i duschen nu , sedan packa kameraväskan och hoppas på att vi ska ut idag på fotolektionen! Så riktigt härligt väder:) Bilder kommer upp sen då! :)

Ha en kanon Måndag , det ska jag !

RSS 2.0