bloglovin

Kameran har gått varm

Vilken kanon dag att få fota! Så kul att fota bröllop! Allt har gått perfekt! Runt 700 bilder om inte mer, kan inte säga mer än fan vad kul!

Försmak

Nu har de vart hos frisören och håller nu på med klänning kan jag säga sådär lite i smyg. Och jag är med och fotar hela dagen om man inte förstått det. Här är en bild för lite försmak.


Iphone

Tacka vet jag Iphone! Nu kan man alltid blogga:) tar en promenad till boländerna och ska dumpa lite saker, sen blir det hem och hämta mitt nya fiskespö. Ikväll blir de att packa alla fotoprylar och dator och allt som ska med imorgon!

Posten - Uppsala

Har två saker att säga innan jag åker iväg. För det första hatar jag posten! för att dom informerar fel om vart mitt nya jävla fiskespö ligger, och när jag väl får reda på det och cyklar dit, då har dom jävlarna stängt!

Det andra är att nu åker jag till Uppsala och säger adjö till Mediamarkt för denna tid. Hoppas jag jobbar med något sånt säljar jobb igen, var riktigt kul!

En annan bild

Detta är mina gudfädrars barnbarn, var på någon miiddag där för några veckor sedan, och så klart kameran var med och smygfota lite, och fick denna...


Dagen


Västerås

Nu pyser vi till Västerås för lite kik och pill!

Dop för kusinen

Var på dop för två helger sen, och här är lite bilder från det.




Bilder

Man kan göra mycket på balkongen, lite bilder från dagens fotoshoot.





RSS 2.0