bloglovin/a>

En ny måndag med utmaningar

Efter helgen kommer solsken , nja mulet som fan... Men kan inte vara sol jämt , eller jo jag är som en solstråle som förgyller allas eller någras dag kasnke... Äh det där gick inte.

Nu är man tillbaka från helgens bravader! Kan köra en snabb genomgång så ni vet vart vi är. Fredag , filmmys med speciella du. Åkte med Mamma på lördagen och köpte studentkostym , man blev nästan gråtfärdig! Så fint :) Sen tog vi en fika och åkte till mormor och prata ! På kvällen var det förfest hos Jonna , och gud vad mycket saker som hände, vidare till studentfesten på Hottan där op inte kom in , helt dött så vi drog till Sventas och liljas för kebab och sedan till Kalle , blev inte så mycket film , eller hur Anders?
Och igår var det soft på hög nivå.

Nu är det måndag! Blev klar med Engelska C idag , jävligt nice , har väl lite plugg tills imorgon men tror jag tar det som de kommer. Sen är man ledig onsdag, torsdag och fredag , Sweet! eller lite jobb... Sedan jobb ihelgen. Fast skulle vilja göra annat, Camilla fyller , Sanna fyller , Clara kommer , ajajaj får se hur man löser detta!

Bilder från vår lunch idag då!




Ps. Svårt att ha kamera utanför bilen i 90 knyck och ta kort!



Kommentarer
Postat av: Henrik

Översta bilden kan du ju anmäla till fotofebers fönster-tävling

2010-05-11 @ 18:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0